Start
Minicamping
Sanitair
Stalling pony's
De Boerderij
Terras en IJs
ADSL internet
Uitstapjes
Foto's
Prijzen
Hoe reserveren
Stuur een e-mail bericht als u meer informatie wilt hebben over Minicamping Kolderkamp
Stuur een email

Voeg deze site toe aan je favorieten!

Informatie
Heerlijk kamperen op minicampings, boerderijcampings, boerencampings. Om een kampeerplaats te reserveren op de  kampeerboerderij vakantieboerderij voor uw vakantie in Nederland kunt u beter even bellen. Kindercamping Familiecampings svrcamping.nl
Telefoon:
06-18572485
06-24209864

Reserveer nu
een plek op
onze camping

Geopend
van 1 april t/m
30 september
 

Geen speciale aankomst- en vertrektijden

Uitstapjes in de regio

boerderijcampingsIn de zomermaanden juli en augustus zijn er in Meppel de Donderdag Meppeldagen. Er zijn dan markten, kermis, pleinenfestivals een speciaal treintje maakt een toertocht door Meppel en laat u de mooiste plekjes van Meppel zien. Alle informatie over de activiteiten vindt u op: www.donderdagmeppeldag.nl. Iedere woensdag tijdens het hoogseizoen zijn er in Steenwijk de Midweek-feesten. Kermis, concerten en uiteraard is ook hier markt.
Klimpark bij Bad Hesselingen in Meppel
Het adres van Bad Hesselingen is Badweg 1, 7944 HJ te Meppel.
Voor meer info: www.badhesselingen.nl
hoevetoerisme boerderijvakanties hoevevakanties nederland hoeve toerisme plattelandsvakantie nederland hoevevakantie nederland hoevetoerisme boerderijvakanties
Op nog geen 800 m. van de boerderij bevind zich een grote recreatieplas, dit is een openlucht natuurzwembad en is geheel vrij toegankelijk. Heeft een prachtig strand en een heerlijke ligweide. Adres: Tussenboersweg Nijeveen, en wij zijn daar aanwezig met ons heerlijk boerderij ijs.
Richting Wanneperveen en Giethoorn zijn prachtige fietsroutes aangelegd. Om een route te plannen vanaf de boerderijcampings klik op: www.kopvanoverijssel.nl
Ook vind u in de Kop van Overijssel het prachtige natuurreservaat en Nationaal Park De Weerribben Dit is zeker een bezoek waard tijdens uw vakantie.
U kunt er terecht voor: excursies, rondvaarten, groepsdagtochten, of een fietstocht. Om u hierop voor te bereiden kijk op: Natuurmonumenten
De Nederlandse hervormde boerderijkerk in Nijeveen is uniek. Het schip is opgetrokken naar het model van een Saksische boerderij uit de 15e eeuw. De kerk is in overleg met de koster te bezichtigen.
(Dag)attracties: leuke dingen om te doen in Drenthe
Op scheepswerf Schreur in Giethoorn kunt u zien hoe punters gebouwd worden. Punters worden in Giethoorn gebruikt voor varen en goederenvervoer over water. Op Binnenpad 135, Giethoorn.
Drenthe is dé provincie voor het maken van prachtige fietstochten. De variatie in het landschap maakt het mogelijk om tijdens uw vakantie er elke dag op uit te trekken.
Klik op: www.fietsprovincie.nl
In pottenbakkerij Het Ovenhuis te Ruinerwold krijgen bezoekers onder het genot van een gratis kopje koffie demonstraties voorgeschoteld. Er is ook een expositie. Vrijwel dagelijks open. Dr. Larijweg 89, Ruinerwold.
In Ruinen kunt u een bezoek brengen aan het vrijwel laatste natte heideveld van West-Europa, de Dwingelose heide. In het bezoekerscentrum kunt u meer leren over dit heideveld. Hier beginnen ook de routes voor wandelingen, fietstochten en excursies. Benderse 22, Ruinen. Of kijk op www.nationaalpark-dwingelderveld.nl
In Havelte zijn de hunebedden, grafheuvels, de schaapskudde, de vlindertuin, het natuurreservaat Brandeveen en het schitterende Ooster- en Westerzand meer dan een bezoek waard.
Tourist Info Meppel
Woldstraat 5
7941 LE Meppel
T: 0522 - 252636
Toeristische informatie uit de regio:
(o.a. Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove,
Steenwijk en Nationaal Park Weerribben-Wieden)
www.waterreijk.nl
De 15 allerleukste dagattracties in Drenthe  
Dierenpark Emmen Emmen
Speelstad Oranje Midden-Drenthe
Bezoekerscentrum Dwingelderveld De Wolden
Drents Boomkroonpad Borger-Odoorn
De Sprookjeshof Tynaarlo
Herinneringscentrum Kamp Westerbork Westerbork
Verkeerspark Assen Assen
Drouwenerzand Borger-Odoorn
Kabouterland Borger-Odoorn
Veenpark Emmen
Planetron Westerveld
Pretpark De Vluchtheuvel Noordenveld
Openlucht Museum Ellert en Brammert Coevorden
Drents Museum Assen
Vlinderparadijs Papiliorama Westerveld